Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Rijschool Vijfhuizen

Rijschool Vijfhuizen: haal bij ons je motor-, brommer- en autorijbewijs!

Ben je op zoek naar een ervaren rijschool uit Vijfhuizen? Zoek niet verder! Xpress Rijopleiding biedt je de mogelijkheid om binnen een korte tijd je motor-, brommer- of autorijbewijs te halen. Zo kun je direct de weg op om er samen met vrienden of vriendinnen op uit te trekken, om naar je vakantieadres in het buitenland af te reizen, een festival te bezoeken, enzovoorts. Wil je ook met een aanhanger mogen rijden? Ook de rijlessen voor het mogen rijden met een aanhanger kun je bij onze rijschool in Vijfhuizen volgen. Dit is handig als je met een caravan op vakantie wilt gaan, als je voor je beroep regelmatig met een aanhanger de weg op moet, enzovoorts.

Vraag geheel vrijblijvend een proefles in Vijfhuizen aan om kennis te maken met onze rijschool en rijinstructeurs. Voor het behalen van welk rijbewijs ga jij in de komende periode? Wij helpen je graag op weg!

Een goedkope rijschool uit Vijfhuizen

Niet alleen staat een cursistgerichte rijles bij ons voorop, ook vinden we het belangrijk om onze rijlessen in Vijfhuizen betaalbaar te houden. Niet voor niets zien veel van onze cursisten ons als een goedkope rijschool uit Vijfhuizen! Door onze rijlessen in Vijfhuizen betaalbaar te houden is het voor iedere cursist mogelijk om zijn of haar rijbewijs in Vijfhuizen te halen, zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Wij vinden dat het behalen van een brommer-, motor- en autorijbewijs voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wil je meer weten over onze prijzen of vergelijken of wij wel echt een goedkope rijschool uit Vijfhuizen zijn? Op onze website vind je de precieze prijzen voor de pakketten die wij aan onze cursisten aanbieden.

Doordat wij verschillende pakketten aanbieden is het voor iedere cursist mogelijk om een betaalbare optie te vinden bij onze goedkope rijschool in Vijfhuizen. De ene cursist zal meer rijlessen nodig hebben dan een ander! Als je al enige kennis hebt over het besturen van een brommer, motor of auto, kan het voldoende zijn om een lespakket van bijvoorbeeld tien rijlessen af te nemen. Het is zonde als je in zo’n geval moet betalen voor rijlessen die je niet nodig hebt. Wanneer je nog weinig kennis over het besturen van een auto, brommer of motor hebt, is een pakket van twintig rijlessen de beste oplossing. Tijdens de proefles bij onze autorijschool in Vijfhuizen kunnen we je meer vertellen over het aantal rijlessen in Vijfhuizen wat voor jou raadzaam zou zijn.

Tip: extra voordelig aan onze pakketten is dat het CBR rijexamen standaard bij het pakket inbegrepen zit! Zo hoef je hier niet los voor te betalen naast je rijlessen. Dit maakt ons tot een uiterst goedkope rijschool uit Vijfhuizen!

Goedkope Rijschool

Verschillende rijbewijzen in Vijfhuizen halen

Bij onze rijschool in Vijfhuizen bieden we de mogelijkheid om verschillende soorten rijbewijzen te halen. Haal bijvoorbeeld je autorijbewijs in Vijfhuizen, kies voor een brommerrijbewijs in Vijfhuizen of ga voor het behalen van je motorrijbewijs in Vijfhuizen. Tijdens onze rijlessen in Vijfhuizen bereiden we je niet alleen voor het praktijkexamen bij het CBR, maar leggen we ook de theorie achter het autorijden aan je uit. Zo kun je met een goed gevoel beginnen aan je praktijkexamen en zal je deze met de juiste voorbereiding in veel gevallen in een keer halen.

Van de cursisten die met onze rijschool voor hun rijbewijs in Vijfhuizen gaan slaagt maar liefst 76% bij de eerste poging. Dit geeft niet alleen aan dat wij erg goede cursisten hebben, maar ook dat onze rijinstructeurs en –instructrices op de juiste wijze rijlessen in Vijfhuizen aanbieden. Nog steeds zoeken we als rijschool in Vijfhuizen naar mogelijkheden om onze rijlessen in Vijfhuizen verder te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan geschikte routes en oefeningen, waarmee we onze cursisten op de juiste wijze kunnen voorbereiden op het praktijkexamen. Wij vinden het erg belangrijk dat een cursist tijdens het praktijkexamen precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt, om de kans op verassingen tijdens dit examen te minimaliseren.

Tijdens een rijles in Vijfhuizen denken we niet alleen aan het welzijn van onze cursist, maar ook aan het milieu. Wij rijden namelijk enkel op groen gas, waardoor de uitstoot van onze rijlesauto’s beperkt blijft. Als cursist zal je hier tijdens het rijden niets van merken!

Rijschool - AutorijbewijsRijschool - MotorrijbewijsRijschool - Bromfietsrijbewijs

Motorrijlessen in Vijfhuizen volgen voor je motorrijbewijs

Naast de mogelijkheid om je autorijbewijs bij onze rijschool in Vijfhuizen te halen, kun je er ook voor kiezen om een motorrijles in Vijfhuizen te volgen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om naast hun autorijbewijs ook een motorrijbewijs te halen. Met een slagingspercentage van maar liefst 91% blijken wij voor veel cursisten de ideale rijschool in Vijfhuizen te zijn voor het volgen van motorrijlessen in Vijfhuizen. Tijdens de motorrijlessen bereiden we je op een cursistgerichte wijze voor op het examen dat komen gaat.

Bij een spoed motorrijles heeft een rijinstructeur van onze rijschool in Vijfhuizen niet meer dan vijftien motorrijles dagen nodig om je klaar te stomen voor het AVB- en AVD-examen. Voor het behalen van je motorrijbewijs dien je in totaal drie examens af te leggen, namelijk: een theorie-, het Algemene Voertuigbeheersing- (AVB), en Algemene Verkeer Deelname-examen (AVD).

Om de kans op het behalen van je motorrijbewijs te vergroten maken wij gebruik van een gloednieuwe Kawasaki ER6-N. Uit onderzoek blijkt dat cursisten die hun motorrijles in Vijfhuizen op dit type motor volgen gemiddeld vier uur minder motorrijles in Vijfhuizen nodig hebben voor het behalen van hun motorrijbewijs.

De voordelen van rijlessen in Vijfhuizen bij Xpress Rijschool

Het volgen van rijlessen in Vijfhuizen bij Xpress Rijschool brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Naast het feit dat wij enkel gebruikmaken van de beste rijlesauto’s en –motors, bieden je onder meer een vrijblijvende proefles, betaal je geen toeslag voor een spoedrijopleiding bij onze goedkope rijschool in Vijfhuizen en heb je een vaste rijinstructeur tijdens je rijlessen in Vijfhuizen. Zo bouw je gedurende je rijlessen een band met de rijinstructeur op!

Wanneer je kiest voor het behalen van je rijbewijs bij Xpress Rijschool kun je gebruikmaken van een online reserveringssysteem. Zo kun je de rijlessen geheel naar eigen inzicht inplannen, zodat dit precies in je planning past. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen, zodat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te investeren voor het volgen van de rijlessen in Vijfhuizen.

Vraag een vrijblijvende proefles aan bij onze rijschool in Vijfhuizen!

Ben je van plan om je rijbewijs voor het besturen van een bromfiets, motor of auto te halen? Vraag geheel vrijblijvend een proefles aan bij onze rijschool in Vijfhuizen. Tijdens de proefles laten we je kennismaken met onze bromfietsen, motors en rijlesauto’s, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je kiest voor het behalen van je rijbewijs bij onze rijschool in Vijfhuizen. Ook maak je tijdens je proefles kennis met je rijinstructeur die je in de periode tussen je proefles en het behalen van je examens zal begeleiden. Het is belangrijk om een goede klik met de rijinstructeur te hebben, omdat je hier een lange tijd mee samen zal moeten werken. 

Mocht je niet direct een proefles aan willen vragen, maar wel vragen hebben over onze manier van werken, de mogelijkheden die onze rijschool in Vijfhuizen biedt, of onze slagingspercentages, dan kun je ons vrijblijvend benaderen via de contactmogelijkheden op de website. Onze medewerkers staan je graag zo snel mogelijk te woord, om je antwoord te geven op al je vragen! Samen zorgen we ervoor dat je een bromfiets-, motor- of autorijbewijs in Vijfhuizen haalt binnen een zo kort mogelijk tijdsperiode.

Waarom Xpress rijopleiding?

  • Vrijblijvende proefles
  • 10 daagse rijopleiding
  • Betaal gespreid
  • Hoog slagingspercentage
  • Beoordeeld met ruim een 9
  • Altijd vaste rijinstructeur
  • Plan zelf online je rijlessen
  • Volg online je rijvorderingen

Tokyostraat 17-F
1175 RB Lijnden

020-233 1259

info@xpressrijopleiding.nl

Bel me terug Wij zijn gesloten, laat een bericht achter
Chat via WhatsApp