Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Rijschool Ouderkerk aan de Amstel

Rijschool Ouderkerk aan de Amstel: haal bij ons je motor-, brommer- en autorijbewijs!

Ben je op zoek naar een ervaren rijschool uit Ouderkerk aan de Amstel? Zoek niet verder! Xpress Rijopleiding biedt je de mogelijkheid om binnen een korte tijd je motor-, brommer- of autorijbewijs te halen. Zo kun je direct de weg op om er samen met vrienden of vriendinnen op uit te trekken, om naar je vakantieadres in het buitenland af te reizen, een festival te bezoeken, enzovoorts. Wil je ook met een aanhanger mogen rijden? Ook de rijlessen voor het mogen rijden met een aanhanger kun je bij onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel volgen. Dit is handig als je met een caravan op vakantie wilt gaan, als je voor je beroep regelmatig met een aanhanger de weg op moet, enzovoorts.

Vraag geheel vrijblijvend een proefles in Ouderkerk aan de Amstel aan om kennis te maken met onze rijschool en rijinstructeurs. Voor het behalen van welk rijbewijs ga jij in de komende periode? Wij helpen je graag op weg!

Een goedkope rijschool uit Ouderkerk aan de Amstel

Niet alleen staat een cursistgerichte rijles bij ons voorop, ook vinden we het belangrijk om onze rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel betaalbaar te houden. Niet voor niets zien veel van onze cursisten ons als een goedkope rijschool uit Ouderkerk aan de Amstel! Door onze rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel betaalbaar te houden is het voor iedere cursist mogelijk om zijn of haar rijbewijs in Ouderkerk aan de Amstel te halen, zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Wij vinden dat het behalen van een brommer-, motor- en autorijbewijs voor iedereen toegankelijk moet zijn. Wil je meer weten over onze prijzen of vergelijken of wij wel echt een goedkope rijschool uit Ouderkerk aan de Amstel zijn? Op onze website vind je de precieze prijzen voor de pakketten die wij aan onze cursisten aanbieden.

Doordat wij verschillende pakketten aanbieden is het voor iedere cursist mogelijk om een betaalbare optie te vinden bij onze goedkope rijschool in Ouderkerk aan de Amstel. De ene cursist zal meer rijlessen nodig hebben dan een ander! Als je al enige kennis hebt over het besturen van een brommer, motor of auto, kan het voldoende zijn om een lespakket van bijvoorbeeld tien rijlessen af te nemen. Het is zonde als je in zo’n geval moet betalen voor rijlessen die je niet nodig hebt. Wanneer je nog weinig kennis over het besturen van een auto, brommer of motor hebt, is een pakket van twintig rijlessen de beste oplossing. Tijdens de proefles bij onze autorijschool in Ouderkerk aan de Amstel kunnen we je meer vertellen over het aantal rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel wat voor jou raadzaam zou zijn.

Tip: extra voordelig aan onze pakketten is dat het CBR rijexamen standaard bij het pakket inbegrepen zit! Zo hoef je hier niet los voor te betalen naast je rijlessen. Dit maakt ons tot een uiterst goedkope rijschool uit Ouderkerk aan de Amstel!

Goedkope Rijschool

Verschillende rijbewijzen in Ouderkerk aan de Amstel halen

Bij onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel bieden we de mogelijkheid om verschillende soorten rijbewijzen te halen. Haal bijvoorbeeld je autorijbewijs in Ouderkerk aan de Amstel, kies voor een brommerrijbewijs in Ouderkerk aan de Amstel of ga voor het behalen van je motorrijbewijs in Ouderkerk aan de Amstel. Tijdens onze rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel bereiden we je niet alleen voor het praktijkexamen bij het CBR, maar leggen we ook de theorie achter het autorijden aan je uit. Zo kun je met een goed gevoel beginnen aan je praktijkexamen en zal je deze met de juiste voorbereiding in veel gevallen in een keer halen.

Van de cursisten die met onze rijschool voor hun rijbewijs in Ouderkerk aan de Amstel gaan slaagt maar liefst 76% bij de eerste poging. Dit geeft niet alleen aan dat wij erg goede cursisten hebben, maar ook dat onze rijinstructeurs en –instructrices op de juiste wijze rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel aanbieden. Nog steeds zoeken we als rijschool in Ouderkerk aan de Amstel naar mogelijkheden om onze rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel verder te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan geschikte routes en oefeningen, waarmee we onze cursisten op de juiste wijze kunnen voorbereiden op het praktijkexamen. Wij vinden het erg belangrijk dat een cursist tijdens het praktijkexamen precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt, om de kans op verassingen tijdens dit examen te minimaliseren.

Tijdens een rijles in Ouderkerk aan de Amstel denken we niet alleen aan het welzijn van onze cursist, maar ook aan het milieu. Wij rijden namelijk enkel op groen gas, waardoor de uitstoot van onze rijlesauto’s beperkt blijft. Als cursist zal je hier tijdens het rijden niets van merken!

Rijschool - AutorijbewijsRijschool - MotorrijbewijsRijschool - Bromfietsrijbewijs

Motorrijlessen in Ouderkerk aan de Amstel volgen voor je motorrijbewijs

Naast de mogelijkheid om je autorijbewijs bij onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel te halen, kun je er ook voor kiezen om een motorrijles in Ouderkerk aan de Amstel te volgen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om naast hun autorijbewijs ook een motorrijbewijs te halen. Met een slagingspercentage van maar liefst 91% blijken wij voor veel cursisten de ideale rijschool in Ouderkerk aan de Amstel te zijn voor het volgen van motorrijlessen in Ouderkerk aan de Amstel. Tijdens de motorrijlessen bereiden we je op een cursistgerichte wijze voor op het examen dat komen gaat.

Bij een spoed motorrijles heeft een rijinstructeur van onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel niet meer dan vijftien motorrijles dagen nodig om je klaar te stomen voor het AVB- en AVD-examen. Voor het behalen van je motorrijbewijs dien je in totaal drie examens af te leggen, namelijk: een theorie-, het Algemene Voertuigbeheersing- (AVB), en Algemene Verkeer Deelname-examen (AVD).

Om de kans op het behalen van je motorrijbewijs te vergroten maken wij gebruik van een gloednieuwe Kawasaki ER6-N. Uit onderzoek blijkt dat cursisten die hun motorrijles in Ouderkerk aan de Amstel op dit type motor volgen gemiddeld vier uur minder motorrijles in Ouderkerk aan de Amstel nodig hebben voor het behalen van hun motorrijbewijs.

De voordelen van rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel bij Xpress Rijschool

Het volgen van rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel bij Xpress Rijschool brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Naast het feit dat wij enkel gebruikmaken van de beste rijlesauto’s en –motors, bieden je onder meer een vrijblijvende proefles, betaal je geen toeslag voor een spoedrijopleiding bij onze goedkope rijschool in Ouderkerk aan de Amstel en heb je een vaste rijinstructeur tijdens je rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel. Zo bouw je gedurende je rijlessen een band met de rijinstructeur op!

Wanneer je kiest voor het behalen van je rijbewijs bij Xpress Rijschool kun je gebruikmaken van een online reserveringssysteem. Zo kun je de rijlessen geheel naar eigen inzicht inplannen, zodat dit precies in je planning past. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen, zodat je niet in een keer een groot bedrag hoeft te investeren voor het volgen van de rijlessen in Ouderkerk aan de Amstel.

Vraag een vrijblijvende proefles aan bij onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel!

Ben je van plan om je rijbewijs voor het besturen van een bromfiets, motor of auto te halen? Vraag geheel vrijblijvend een proefles aan bij onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel. Tijdens de proefles laten we je kennismaken met onze bromfietsen, motors en rijlesauto’s, zodat je precies weet waar je aan toe bent als je kiest voor het behalen van je rijbewijs bij onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel. Ook maak je tijdens je proefles kennis met je rijinstructeur die je in de periode tussen je proefles en het behalen van je examens zal begeleiden. Het is belangrijk om een goede klik met de rijinstructeur te hebben, omdat je hier een lange tijd mee samen zal moeten werken. 

Mocht je niet direct een proefles aan willen vragen, maar wel vragen hebben over onze manier van werken, de mogelijkheden die onze rijschool in Ouderkerk aan de Amstel biedt, of onze slagingspercentages, dan kun je ons vrijblijvend benaderen via de contactmogelijkheden op de website. Onze medewerkers staan je graag zo snel mogelijk te woord, om je antwoord te geven op al je vragen! Samen zorgen we ervoor dat je een bromfiets-, motor- of autorijbewijs in Ouderkerk aan de Amstel haalt binnen een zo kort mogelijk tijdsperiode.

Waarom Xpress rijopleiding?

  • Vrijblijvende proefles
  • 10 daagse rijopleiding
  • Betaal gespreid
  • Hoog slagingspercentage
  • Beoordeeld met ruim een 9
  • Altijd vaste rijinstructeur
  • Plan zelf online je rijlessen
  • Volg online je rijvorderingen

Jan Rebelstraat 4
1069 CB Amsterdam

020-223 1259

info@xpressrijopleiding.nl