Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Onze partners

Xpress Rijopleiding.nl is meer dan alleen een rijschool. Naast het verzorgen van lessen voor verschillende voertuigen en aanhangers organiseren wij een scala aan auto- of motorgerelateerde diensten.

Xpress Motoren.nl

Met Xpress Rijopleiding.nl hebben wij al bijna tien jaar ervaring met motoren. Bij ons draait alles om motoren! De stap om een eigen garage te runnen is dan ook heel logisch en met Xpress Motoren.nl is het zover. Wij voorzien in onderhoud en reparatie van alle soorten motoren.
Oud leerlingen krijgen bij Xpress Motoren.nl scherpe kortingen, nog een goede reden om bij ons je motorfiets te onderhouden!

  • GRATIS ophaal- en brengservice.
  • Compleet onderhoud van alle soorten motoren.
  • 10% korting voor ex-leerlingen.
  • 15% korting voor rijschoolhouders

Xpress Theorie.nl

Het behalen van het theorie-examen is voor sommige leerlingen erg moeilijk. Ze hebben moeite met leren of ze hebben last van faalangst. Bij Xpress Rijopleiding.nl vinden we dat zonde! Veel van deze leerlingen kunnen in de praktijk namelijk prima rijden.

Speciaal voor hen, en voor iedereen die hulp met zijn of haar theorie nodig heeft is er Xpress Theorie.nl! Wij verzorgen online theoriecursussen voor auto, motor en bromfiets waarin we leerlingen voorbereiden en we bieden klassikale cursussen waar je in één dag helemaal klaar wordt gestoomd voor je examen.

Elif Motorrijders.nl

Vanaf 2017 gaat Xpress Rijopleiding.nl ook na het examen intensief contact houden met de motor leerlingen. In samenwerking met onze eigen motorclub Elif gaan we tourdagen voor jongeren tot 35 jaar organiseren. Daarnaast organiseren we educatieve activiteiten om de aspiranten te stimuleren de maatschappelijke ladder zo hoog mogelijk te beklimmen op het gebied van studie en werken.

Bel me terug Wij zijn open
Chat via WhatsApp