Slagingskans van 91%

GRATIS Herexamen

Vaste rijinstructeur

Start morgen al!

Kies jouw lespakket

GRATIS*
Proefles

 • Start gelijk deze week al!
 • Rijd tot max. 110 minuten
 • Gelijk een goed lesadvies
 • Nieuwste lesauto's
 • Je wordt thuis opgehaald!

€29.00

Stuntpakket
SMALL

 • GRATIS proefrijles
 • 10 lesuren van 55 min.
 • Incl. CBR Rijexamen
 • 1x Herexamengarantie
 • Slechts €21,15 per rijles!

€593.00

Stuntpakket
MEDIUM

 • GRATIS proefrijles
 • 20 lesuren van 55 min.
 • Incl. CBR Rijexamen
 • 1x Herexamengarantie
 • Slechts €319,- voordeel!

€999.00

10 daagse
Spoedrijopleiding

 • GRATIS proefrijles
 • Onbeperkt rijlessen
 • Theoriecursus + examen
 • Incl. CBR Rijexamen
 • Hogere slagingskans!

€2499.00

Recent geslaagden

 • Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Dorus Groen

  20-07-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Joanne Tideman

  07-03-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Rebecca Balcombe

  07-03-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Janice Lo Ning Hing

  20-07-2016
 • Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Rebecca Balcombe

  07-03-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Janice Lo Ning Hing

  20-07-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Dorus Groen

  20-07-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Joanne Tideman

  07-03-2016
 • Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Dorus Groen

  20-07-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Joanne Tideman

  07-03-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Rebecca Balcombe

  07-03-2016

  Rijschool Amsterdam

  Gefeliciteerd
  Janice Lo Ning Hing

  20-07-2016
ProductPrijs
**10 daagse spoed rijopleiding inclusief CBR Rij examen**€2499.00Bestellen
Proefles á 55 - 110 min.€29.00Bestellen
1x Losse autorijles á 55 min.€39.00Bestellen
CBR theorie examen €45.00Bestellen
CBR praktijkexamen€249.00Bestellen
10 lessen incl. CBR praktijkexamen ACTIE 1€593.00Bestellen
20 lessen incl. CBR praktijkexamen ACTIE 2€999.00Bestellen
30 lessen incl. CBR praktijkexamen€1349.00Bestellen
40 lessen incl. CBR praktijkexamen€1739.00Bestellen

Auto rijles

Kan jij niet wachten om zelf achter het auto stuur te kruipen? Dan zit je bij onze autorijschool goed! Wij zijn een zeer succesvolle autorijschool in Amsterdam bij het winkelcentrum Akerpoort. Sinds 2007 verzorgen wij een 360º auto rijopleiding. Dit wil zeggen dat wij autorijlessen aanbieden waarmee we je zowel op je theorie- als je praktijkexamen voorbereiden, beiden heb je nodig om je autorijbewijs te halen.

Voor een betere wereld

Onze rijlesauto’s rijden op groengas. In het rijgedrag merk je hier helemaal niets van, maar het is wel 100% milieuvriendelijk.

Hoog slagingspercentage

76% van onze auto leerlingen slaagt bij de eerste poging, hiermee behoren we tot de beste autorijscholen in Amsterdam met het hoogste slagingspercentage.  Hoe we dat volhouden? Simpel, vanaf dag één zoeken we manieren in de auto rijopleiding om ons rijlesaanbod te verbeteren.

Modern rijlesprogramma

Wij hebben een unieke software ontwikkeld voor onze autorijschool, waarmee de leerlingen digitaal inzicht in hun rijlesvorderingen hebben. Daarnaast kunnen onze leerlingen ook zelf hun rijlessen inplannen en zich zelfstandig voorbereiden op CBR (theorie)examens.

Voor iedereen

Wij koppelen je vanaf het begin aan een vaste rijinstructeur, die je al in 10 dagen kan opleiden tot je autorijbewijs! Vind je het autorijden in het begin toch een beetje eng? Zowel onze mannelijke- als vrouwelijke autorijinstructeurs zijn gespecialiseerd in faalangst en weten precies hoe ze het beste in hun leerlingen naar boven kunnen halen.

Bekijk hieronder 360° je lesauto

Lesmateriaal
Proefles
Rijlessen
Theorie
Toets
Examen
Lesagenda
Betalingen
Machtiging
Eigen Verklaring
Tarieven

Lesmateriaal 

Elke leerling kan via onze Mijn Xpress lesmaterialen aanschaffen, zoals een online theorie toetssysteem, praktijkboek of praktijkvideo’s voor een zeer scherp tarief. De lesmaterialen zijn opgebouwd aan de hand van onze lesmethode, waarbij je stap-voor-stap leert autorijden. Hieruit geven de rijinstructeurs ook hun rijlessen.

Online theorie toetssysteem

Xpress Rijopleiding heeft zijn eigen online theorie toetssysteem ontwikkeld die je via Xpress Omgeving kunt raadplegen. Dit is een systeem dat geheel online werkt. Het bestaat uit informatieteksten, 3D-tekeningen, animaties, video’s en opdrachten. Hierdoor ben je er zeker van dat je de theorie ook echt begrijpt.

De theorie oefenvragen komen overeen met de examenvragen zoals ze door het CBR worden afgenomen. Hierdoor wordt je optimaal voorbereid op het theorie-examen.

Online praktijkboek

Xpress Rijopleiding heeft een online praktijkboek ontwikkeld, dat door leerlingen gebruikt kan worden om zich voor te bereiden op de rijlessen. Hiermee bespaar je per lesonderwerp zeker wel 5 à 10 minuten tijd van je rijles. Zo hoeft de rijinstructeur de lesstof ook niet heel uitgebreid te vertellen. Het is een ideaal boek voor leerlingen die theoretisch zijn ingesteld.

Praktijkvideo’s

Is lezen niets voor jou? Dan kun je ook toegang krijgen tot onze praktijkvideo’s. Daarin vind je ons praktijkboek in een beknopte videovorm.

Zowel het praktijkboek als de praktijkvideo is een zeer goede voorbereiding op het CBR praktijkexamen. Dit zien we ook terug in de leerresultaten, want leerlingen nemen gemiddeld 5 rijlessen minder dankzij onze unieke lesmaterialen.

Wat is een vrijblijvende proefles?

Dit is een intakeles zonder enige verplichtingen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is enkel een moment voor jou om kennis te maken met de autorijschool, rijinstructeur en de manier waarop onze autorijlessen worden verzorgd.

Bij ons begin je direct al met rijden!

Tijdens de proefles wordt gemeten hoe vaardig jij bent. Dit wordt gedaan door middel van de meest voorkomende handelingen in het verkeer, zoals;

 1. Stuurhandelingen;
 2. Hanteren van de juiste snelheid;
 3. Geven van signalen;
 4. Volgen van het doorgaand verkeer;
 5. Afslaan, kruispunten, rotondes.

Deze handelingen worden uitgevoerd op een geschikte locatie. Je rijinstructeur stuurt je hier stapsgewijs naar een hoger niveau totdat de oefeningen zelfstandig uitgevoerd kunnen worden.

Vertrouwelijk advies geven en kostenindicatie is onze vak!

Aan de hand van de behandelde lesonderwerpen kan de rijinstructeur je vertellen hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Tot slot krijg je een overzicht van de gemiddelde rijopleidingskosten waar je ongeveer op kunt rekenen. 

Word ik thuis opgehaald?

Ja, Xpress Rijopleiding rijdt in Amsterdam en omstreken. Wij halen daarom ook echt iedere leerling vanuit huis op.

Meenemen naar de proefles

 1. Proefleskosten á €29,- (contant betalen, mits je niet van te voren online betaald hebt);
 2. Identiteitsbewijs.

Een autorijles duurt bij ons 110 minuten!

De autorijlessen van Xpress Rijopleiding duren 110 minuten. Tevens is het mogelijk om meerdere autorijlessen achter elkaar in te plannen. Dit is allemaal afhankelijk van jouw schema en natuurlijk de beschikbaarheid van je rijinstructeur.

Hoeveel autorijlessen volgt men gemiddeld?

Het is wetenschappelijk bewezen dat beginnende leerlingen zonder rijervaring ongeveer 35 tot 45 uur nodig hebben om hun autorijbewijs te behalen. Leerlingen die al rijervaring hebben nemen natuurlijk veel minder les.

Wil je ook weten hoeveel autorijlessen jij nodig hebt? Neem dan gerust een betaalde proefles van 110 minuten, zodat je een vertrouwelijk en uitgebreid advies krijgt. Daarna weet je ook gelijk welk lespakket het beste bij je past! 

Ophaallocaties

Xpress Rijopleiding verplicht leerlingen niet om naar een bepaalde ophaallocatie te komen. Leerlingen bepalen bij ons zelf hun startlocatie, ook buiten het examengebied. Daarom maakt het voor ons niet uit waar in Amsterdam, Zaanstad of Haarlem je woont.

Wij rijden in een Volkswagen Up!

Onze rijlesauto’s rijden op 100% groengas. Deze brandstof is niet alleen milieuvriendelijk, maar is financieel ook heel erg aantrekkelijk. Hierdoor kunnen wij de laagste prijzen hanteren tegenover de hoogste prestaties! Ander voordeel hiervan is dat de besturing prettiger is dan van een dieselauto.

Wij lessen groen, wij lessen goedkoop, wij lessen nieuw, klein, comfortabel, full option!

Voorwaarden GRATIS herexamen

 1. Cursist dient examen af te leggen zodra de rijinstructeur het examenniveau geheel heeft bereikt.
 2. Bij onenigheid van het examenniveau is deze actie niet van kracht.
 3. Als de cursist in aanmerking wilt komen voor deze actie, dan dient cursist geheel onervaren te zijn. De actie geldt dus niets als
  1. cursist van een andere rijschool komt;
  2. cursist zelf auto heeft leren rijden;
  3. cursist een buitenlands rijbewijs heeft.
 4. Als de cursist 1x is gezakt dan dient de cursist minimaal 10 uur bij te kopen voordat er gebruik kan worden gemaakt van de actie.

Algemeen theorie informatie

Om deel te kunnen nemen aan het CBR Rijexamen dien je het theorie-examen behaald te hebben. De minimum leeftijd voor deelname aan het theorie-examen is 16 jaar.

Het theorie-examen bestaat uit 65 vragen, waarvan 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht, en 25 vragen over gevaarherkenning gaan. Je theorie examen blijft 1,5 jaar geldig na het behalen ervan.

Hoe gaat een theorie-examen bij het CBR?

Theorie-examen aanvragen

Je kunt tegenwoordig 3 soorten CBR theorie-examens aanvragen, namelijk;

 • Klassikaal theorie-examen;
 • Klassikaal theorie-examen met extra tijd en geluid;
 • Individueel begeleid theorie-examen.

Wil je zo snel mogelijk een datum voor je theorie-examen reserveren? Dan is het verstandig om dit via Xpress Rijopleiding te doen. Wij kopen namelijk altijd examens vooraf in.

Heb je geen haast met het reserveren van een datum voor je theorie-examen? Dan kun je dit ook zelf doen via http://mijn.cbr.nl. Je dient hiervoor in te loggen met je DigiD account. Kies vanuit het menu “theorie examen reserveren” en volg de instructies op het scherm. Je bepaalt voor welk voertuig je examen wilt doen, in welke taal, waar en wanneer. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, betaal je de kosten voor het examen direct online via iDeal.

Voorbereiding op theorie-examen

Er zijn 3 manieren waarop de leerlingen zich kunnen voorbereiden op het theorie-examen, namelijk door middel van een;

 1. Theorieboek en CD-ROM;
 2. Online theoriesysteem;
 3. Klassikaal theoriecursus.

De meest gekozen optie is de 1-daagse klassikale theoriecursus.

Theorieboek

Xpress Rijopleiding werkt met het verkeersleermiddelenbedrijf VekaBest. Het autotheorieboek van VekaBest is het meest succesvolle theorieboek van Nederland. Het boek bevat alle onderwerpen van het CBR theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Tevens staat het boordevol foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ‘tot leven’ komt.

Dankzij de logische opbouw van dit auto theorieboek krijg je de lesstof eenvoudig onder de knie. Hierdoor ga je ook goed voorbereid naar het CBR en heb je een uitstekende kans om je theorie-examen te halen.

Bestellen

Online theoriesysteem

Xpress Rijopleiding maakt gebruik van een theorie toetssysteem dat geheel online werkt. Dit theorie toetssysteem bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, 3D-tekeningen, animaties, video’s en opdrachten. Hierdoor ben je er zeker van dat je de theorie ook echt begrijpt.

De theorie oefenvragen komen overeen met de examenvragen zoals ze door het CBR worden afgenomen. Hierdoor wordt je optimaal voorbereid op het theorie-examen.

Bestellen

Klassikale theoriecursus

Heb je geen tijd of zin om je dagelijks voor te bereiden op het theorie-examen? Dan is de klassikale theoriecursus voor jou de de oplossing!

Iedereen slaagt bij ons en dit hebben we te danken aan onze unieke lesmethode. Daarom maakt het niet uit of je faalangst, dyslexie en/of ADHD hebt. Iedereen kan ons cursusniveau aan!

Tijdens de theoriecursus worden alle lesonderwerpen behandeld die van belang zijn voor je theorie-examen. Dit doen we door veel te herhalen en ezelsbruggetjes aan te leren voor de misleidende vragen.

De theoriecursus begint ’s ochtends om 9 uur en duurt tot in de middag. Het theorie-examen zal direct de volgende dag (of kort daarop in de week) worden afgenomen bij het CBR in Amsterdam.

Bestellen

 

Wat is een CBR Tussentijdse Toets?

De tussentijdse toets lijkt heel veel op een echt praktijkexamen. Het enige verschil is dat je hierbij vrijstellingen kunt scoren, maar jammer genoeg niet kunt slagen ookal rijd je op examenniveau. CBR adviseert elke leerling om een tussentijdse toets af te leggen, want hiermee vergroot je de slagingskans op het officiële CBR praktijkexamen.

De examinator toetst tijdens zo'n moment of je veilig en zelfstandig kunt rijden, en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

 1. Voertuig beheersing;
 2. Kijkgedrag;
 3. Voorrangssituaties;
 4. Inhalen;
 5. In- en uitvoegen;
 6. Kruispunten en rotondes;
 7. Bijzondere verrichtingen.

Na afloop krijg je een advies van de examinator. Zo weet je precies wat je nog extra moet oefenen, voordat je echt praktijkexamen doet.

Hoe gaat een toets bij het CBR?

Vrijstellingen

Je kunt vrijstellingen verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Dit betekent dat de examinator je hierop niet meer toetst tijdens je praktijkexamen. Je verdient de vrijstelling alleen voor het eerstvolgende praktijkexamen. Slaag je niet, dan moet je bij je herexamen wel weer de bijzondere verrichtingen doen.

 

CBR Rijexamen

Tijdens het CBR praktijkexamen neemt de kandidaat tussen de 30 en 40 minuten deel aan het verkeer. Als je kan laten zien dat je vlot, veilig en zelfstandig kunt autorijden dan slaag je er ook in om een examinator te overtuigen.

Zodra de rijinstructeur 60 tot 70% van het examenprogramma heeft behandeld, wordt er een aanvraag gedaan voor het praktijkexamen. Het aanvraag is zo gebeurt, meestal is de wachttijd het grootste probleem. De wachttijden kunnen variëren van 1 tot 8 weken. Xpress Rijopleiding is hierbij afhankelijk van de data die het CBR vrijgeeft.

Hoe gaat het rijexamen bij het CBR?

Wij hebben een uniek lesagenda systeem!

Xpress Rijopleiding maakt gebruik van een eigen rijschoolsoftwaresysteem. Voordeel hiervan is dat leerlingen zelf;

 • Online rijlessen kunnen plannen en annuleren;
 • Online lessaldo kunnen verhogen via iDeal;
 • Online rijvorderingen kunnen volgen;
 • Online theorie kunnen voorbereiden;
 • Online kunnen voorbereiden op de rijlessen door middel van ons praktijkboek en praktijkvideo’s.

Plan zelf online je rijlessen

Dankzij Mijn Xpress kunnen alle leerlingen de rijlessen zelf online inplannen en annuleren. Voordat je rijlessen kunt inplannen is het wel noodzakelijk over voldoende saldo te beschikken. Je persoonlijke saldo vind je terug in Mijn Xpress. Wil je je saldo opwaarderen? Dan kun je vanuit de productenpagina losse rijlessen of het gewenste lespakket selecteren en dit tevens online via iDeal aanschaffen. Na de betaling zal het systeem gelijk het lessaldo aanpassen.

Kandidaten die liever contant willen betalen, dienen dit vooraf bij de rijschool te regelen zodat het lessaldo opgewaardeerd kan worden.

Vorderingen

In Mijn Xpress is het tevens mogelijk om je leskaart te bekijken. Hierin vind je een overzicht van je vorderingen. Na elke rijles geeft de rijinstructeur online beoordelingen over de behandelde lesonderwerpen.

De leskaart is een hulpmiddel voor de rijinstructeur om te kunnen herinneren waar je was gebleven. Tevens is dit ook een overzicht voor de leerling om een beeld te krijgen van de voortgang. 

Online praktijkboek

Dit is een boek dat alle lesonderwerpen bevat die relevant zijn voor het autorijden. Deze lesonderwerpen komen overeen met de beoordelingscriteria van het CBR.

Dankzij dit praktijkboek kun je stap-voor-stap leren rijden en jezelf begeleiden tijdens de rijlessen. Alle aanwezige informatie sluit ook goed aan op de rijlessen en daarmee ook op de praktijkexamens van het CBR. Door het praktijkboek vooraf door te nemen kun je tot wel 30 minuten tijd besparen per rijles.

Wil jij de rijopleiding ook zo goedkoop en kwalitatief mogelijk houden? Koop dan vanuit Mijn Xpress de toegang tot ons online praktijkboek!

Online praktijkvideo

Xpress Rijopleiding is een van de weinige rijscholen die eigen lesmateriaal aanbied, zoals theorieboek, praktijkboek en een lesagenda. Lezen is saai en soms ook wel lastig om te begrijpen. Daarom geven wij onze klanten groot gelijk dat ze zich niet altijd voorbereiden met het online praktijkboek.

Sinds kort hebben wij ook praktijkvideo’s beschikbaar. Kandidaten die niet van lezen houden, kunnen het praktijkboek nu ook in videovorm bekijken. Toegang hiervoor is verkrijgbaar via Xpress Omgeving.

Betalingen

Xpress Rijopleiding werkt met een rijschoolsoftwaresysteem dat Mijn Xpress. Deze software werkt met behulp van een saldosysteem. Kandidaten dienen hun saldo in Mijn Xpress op te waarderen om rijlessen te kunnen inplannen. Zonder saldo is het inplannen van rijlessen ook niet mogelijk. Je persoonlijke saldo vind je terug in Mijn Xpress. Wil je je saldo opwaarderen? Dan kun je vanuit de producten pagina losse rijlessen of het gewenste lespakket selecteren en tevens online via iDeal betalen. Na de betaling zal het systeem gelijk het lessaldo aanpassen.

Betalingsmogelijkheden

Onze kandidaten kunnen in termijnen betalen. Voor het 10-uur lespakket hanteren wij 2 betaaltermijnen. Voor de overige lespakketten houden wij 4 termijnen aan.

Ondanks dat veel klanten liever online willen betalen, moeten wij voor sommige kandidaten de mogelijkheid blijven bieden om ook contant af te rekenen. Mocht je het fijner vinden om de betalingen contant te doen, dan is dat geen enkel probleem. 

Lespakket keuze

Na de proefles stellen onze rijinstructeurs een adviespakket voor (voor zover het mogelijk is). Kandidaten zijn natuurlijk niet verplicht om het adviespakket aan te schaffen. Je kunt namelijk zelf een keuze maken met welk lespakket je wilt starten. Mocht je later toch nog van lespakket willen veranderen, dan is dat technisch bij ons niet mogelijk. We kunnen een eerder aangemaakte factuur niet wijzigen. Denk daarom goed na welke lespakket het beste bij je past.

Wil je de rijopleiding stopzetten?

Het stopzetten van de rijopleiding kun je enkel doen door naar info@xpressrijopleiding.nl te mailen. De restitutie van de rijopleiding vindt plaats binnen 8 werkdagen na het stopzetten van de rijopleiding,

Indien je vooruitbetaald hebt, dan zal Xpress Rijopleiding het bedrag onder aftrek van de inschrijving à €49, annulering à €49, de genoten rijlessen, theoriecursus en het door haar aan CBR of BNOR betaalde examengelde aan de cursist restitueren. Houd er wel rekening mee dat de lespakketprijzen enkel geldig zijn als leerlingen een rijopleiding voortzetten tot en met het CBR Rijexamen(s). In alle andere gevallen zien wij de afgenomen rijlessen als "losse rijlessen". Bij de verrekening zal er dus ook enkel rekening worden gehouden met de losse rijlestarieven, en niet met de promotieprijs van het aangeschafte "actie lespakket".

Wat moet je doen voordat wij een praktijkexamen voor je kunnen reserveren?

 1. Rijschool machtigen;
 2. Eigen verklaring aanschaffen.

Machtig Xpress Rijopleiding.nl

Alleen Xpress Rijopleiding.nl kan voor jou het CBR praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet je de rijschool natuurlijk wel toestemming geven. Je geeft toestemming aan Xpress Rijopleiding door ons te machtigen. Dat gaat als volgt:

 1. Ga na of je al een DigiD hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een activeringscode. Onthoud je inloggegevens goed.
 2. Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in.
 3. Na het invullen van het rijschoolnummer: 5581z2 op mijn.cbr.nl kijk je of de naam van Xpress Rijopleiding.nl op het scherm verschijnt.
 4. Xpress Rijopleiding.nl ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.
 5. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.

Wat is een Eigen Verklaring?

Als je binnenkort CBR praktijkexamen moet doen voor een autorijbewijs dan beoordeelt het CBR of je rijgeschikt bent. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat zijn om te rijden. Dat is belangrijk voor de verkeersveiligheid.

Heb je gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? In veel gevallen mag je gewoon de weg op. Soms moet je bepaalde maatregelen nemen om te mogen rijden. Bijvoorbeeld een bril dragen. Of je auto laten aanpassen.

Begin op tijd met je aanvraag

De beoordeling van je rijgeschiktheid kan in sommige situaties vier maanden duren. Vul dus ruim (vier maanden) van te voren een Eigen verklaring in en stuur deze op.

Online invullen

Kandidaten kunnen op Mijn CBR heel gemakkelijk een Eigen verklaring kopen en invullen. Er zijn verschillende soorten Eigen verklaringen. Koop het formulier dat bij jouw situatie past: het formulier ‘Eigen verklaring’.

Rijbewijs voor meerdere voertuigen

Als je van plan bent om binnen één jaar meerdere rijbewijzen te halen, vul dan alle betreffende categorieën in op jouw Eigen verklaring. Je kunt dan gebruik maken van dezelfde Eigen verklaring: dit scheelt je kosten.
 

ProductPrijs
**10 daagse spoed rijopleiding inclusief CBR Rij examen**€2499.00Bestellen
Proefles á 55 - 110 min.€29.00Bestellen
1x Losse autorijles á 55 min.€39.00Bestellen
CBR theorie examen €45.00Bestellen
CBR praktijkexamen€249.00Bestellen
10 lessen incl. CBR praktijkexamen ACTIE 1€593.00Bestellen
20 lessen incl. CBR praktijkexamen ACTIE 2€999.00Bestellen
30 lessen incl. CBR praktijkexamen€1349.00Bestellen
40 lessen incl. CBR praktijkexamen€1739.00Bestellen