Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Privacyverklaring

De privacy van onze leerlingen is voor Xpress Rijopleiding.nl van groot belang. Daarom houden wij ons vanaf 25 mei 2018 aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat wij netjes en veilig gebruik maken van je gegevens. Hieronder hebben we voor jou beschreven wat Xpress Rijopleding.nl doet met de informatie die we over jou te weten komen.
 

Mijn Xpress Account

Op sommige plekken van de website kun je je aanmelden door middel van een afspraken- of contactformulier. Op basis van je toestemming geef je je persoonlijke NAW gegevens op samen met de voorkeursdata wanneer je de proef(rij)les zou willen inplannen. Denk hierbij aan voor- en achternaam, adres, woonplaats, geboortedatum, E-mail en telefoonnummer.

Aan de hand van deze gegevens maken wij een account aan op Mijn Xpress. Hier kun je met de opgegeven E-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord inloggen en je gehele rijopleiding volgen.

Deze gegevens worden op Mijn Xpress bewaard zodat je niet telkens opnieuw hoeft in te vullen.
 

Wat doen wij met jouw persoonsgegevens?

De persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

· het aangaan van lesovereenkomsten
· het verkopen van online producten vanuit ons webshop
· het reserveren van CBR-examens
· het aan je toezenden van correspondentie
· het plaatsen van berichten op social media

Voor de bovenstaande doeleinden kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je vragen:

· NAW gegevens zoals;

o Geslacht,
o Voor en achternaam,
o Adres,
o Woonplaats.

  • Geboortedatum;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
     

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Indien noodzakelijk kunnen wij de persoonsgegevens aan derden verstrekken. Dit doen we enkel als dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Op grond van de wet is vereist bewaard Xpress Rijopleiding de gegevens van zijn kandidaten niet langer dan noodzakelijk voor het doel.

In de programmering van onze website hebben we social media systemen opgenomen. Deze systemen verzamelen de persoonsgegevens van die diensten.
 

Google Analytics

Onze website heeft een geïntegreerd Google Analytics codering om overzicht te hebben van de gedragingen van de bezoekers. Hier wordt dus geen persoonlijke informatie verkregen. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt voor andere Google diensten.
 

Beveiliging

Xpress Rijopleiding.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@xpressrijopleiding.nl.
 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Onze website wordt vaak aangepast op de nieuwste technologieën. Zodra dit effect heeft op de privacyverklaring dan wijzigt Xpress Rijopleiding.nl ook de privacyverklaring.
 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Xpress Rijopleiding.nl heeft een eigen rijschoolsoftware waar wij alle gegevens van de leerlingen verzamelen. Alle gegevens die bij ons worden opgenomen kunnen de cursisten ook raadplegen via hun Mijn Xpress account.

Via dit account kun je:

· Zien welke persoonsgegevens wij hebben;
· Wijzigen van eigen persoonsgegevens;
· Verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
· Non actief zetten van eigen account;
 

Klacht indienen

Xpress Rijopleiding.nl gaat heel zorgvuldig om met de persoonsgegevens van zijn kandidaten. Mocht jij toch vinden dat wij je niet op de juiste manier van dienst zijn? Dan kun je opstappen naar de Autoriteit Persoonsgegevens om klacht in te dienen.
 

Contactgegevens

Xpress Rijopleiding.nl
Jacob Geelstraat 53-1
1065 VR AMSTERDAM
info@xpressrijopleiding.nl
020-233 1259