Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Motorrijbewijs Amsterdam

Motorrijbewijs Amsterdam is een concept van Xpress Rijopleiding. Bij ons kan je binnen een korte tijd je motor-, brommer- , aanhanger of autorijbewijs halen. Zo kun je direct de weg op om er samen met vrienden of vriendinnen op uit te trekken, om naar je vakantieadres in het buitenland af te reizen, een festival te bezoeken, enzovoorts. Vraag geheel vrijblijvend een proefles voor een Motorrijbewijs Amsterdam aan om kennis te maken met onze rijschool en rijinstructeurs. Welke motorrijbewijs wil jij de komende periode behalen? Wij helpen je graag op weg met alle motor categorieën!

Motorrijbewijs Amsterdam vrijblijvende proefrijles.

Een vrijblijvende proefles is een intakeles zonder enige verplichtingen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is enkel een moment voor de leerling om kennis te maken met de motorrijschool, rijinstructeur en de manier waarop onze motorrijlessen worden verzorgd. Ideaal om je Motorrijbewijs Amsterdam te behalen. Onze rijinstructeurs werken van maandag tot en met zaterdag van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds!

Een motorrijles duurt bij ons 110 minuten!

De motorrijlessen van rijschool Xpress duren 110 minuten. Dat is gelijk aan 2 rijlessen van 55 minuten. Tevens is het mogelijk (als de rijinstructeur beschikbaar is) om meerdere motorrijlessen achter elkaar in te plannen. Onze leerlingen kunnen de gehele planning online zelf online regelen via de Mijn Xpress omgeving.

Hoeveel motorrijlessen volgt men gemiddeld?

Het is wetenschappelijk bewezen dat beginnende leerlingen zonder rijervaring ongeveer 25 tot 35 uur nodig hebben om hun Motorrijbewijs Amsterdam te behalen. Leerlingen die al rijervaring hebben nemen natuurlijk veel minder motorrijlessen. Wil je ook weten hoeveel motorrijlessen jij nodig hebt? Neem dan gerust een proefrijles van 110 minuten, waarna je een vertrouwelijk en uitgebreid advies krijgt. Daarna weet je ook welk rijlespakket het beste bij je past! Elke leerling kan via Mijn Xpress lesmaterialen aanschaffen, zoals online theorie toetssysteem, praktijkboek of praktijkvideo’s voor een zeer scherp tarief. De lesmaterialen zijn opgebouwd aan de hand van onze lesmethode waarbij je stap-voor-stap leert motorrijden. Hieruit geven de rijinstructeurs ook hun rijlessen.

Online theorie toetssysteem

Rijschool Xpress heeft zijn eigen online theorie toetssysteem ontwikkeld die je via Mijn Xpress kunt raadplegen. Dit is een systeem dat geheel online werkt bestaande uit informatieteksten, 3D-tekeningen, animaties, video’s en opdrachten. Hierdoor ben je er zeker van dat je de theorie ook echt begrijpt. De theorie oefenvragen zijn soortgelijke examens zoals het CBR ze afneemt, waardoor je optimaal voorbereid wordt op het examen.

Online praktijkboek

Rijschool Xpress heeft ook een unieke online praktijkboek ontwikkeld die de leerlingen kunnen gebruiken om hun zelf voor te bereiden op de motorrijlessen. Hiermee bespaar je per lesonderwerp zeker wel 5 á 10 minuten tijd van je rijles. Zo hoeft de rijinstructeur de lesstof ook niet heel uitgebreid te vertellen. Het is een ideaal boek voor leerlingen die theoretisch zijn ingesteld.

Praktijkvideo’s

Is lezen niets voor jou? Dan kun je ook toegang kopen tot onze praktijkvideo’s. Daarin vind je onze praktijkboek in een beknopte videovorm. Zowel het praktijkboek als de praktijkvideo is een zeer goede voorbereiding op het AVB- en AVD examen. Dit zien we ook terug in de leerresultaten, want leerlingen nemen gemiddeld 5 rijlessen minder dankzij onze unieke lesmaterialen.

Algemeen theorie informatie

Om deel te kunnen nemen aan het CBR Rijexamen voor een Motorrijbewijs Amsterdam dien je het CBR theorie-examen behaald te hebben. Minimum leeftijd voor deelname aan het theorie examen is vanaf 17 jaar. Het theorie examen bestaat uit 50 vragen, waarvan 44 vragen goed beantwoordt moeten worden. Je theorie examen blijft 1,5 jaar geldig na het behalen.

Theorie-examen aanvragen

Je kunt tegenwoordig 3 soorten CBR theorie-examens aanvragen, namelijk;

  1. Klassikaal theorie-examen,
  2. Klassikaal theorie-examen met extra tijd en geluid, en
  3. Individueel begeleid theorie-examen.

Wil je zo snel mogelijk een theorie datum reserveren voor je Motorrijbewijs Amsterdam? Dan is het verstandig om dit via rijschool Xpress te doen. Wij kopen namelijk altijd examens vooraf in. Heb je geen haast met het reserveren van een theoriedatum? Dan kun je dit ook zelf doen via http://mijn.cbr.nl. Je dient hiervoor in te loggen met je DigiD account. Kies vanuit de menu “theorie examen reserveren” en volg de instructies op het scherm. Je bepaalt voor welk voertuig je examen wilt doen, in welke taal, waar en wanneer. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, betaal je de kosten voor het examen direct online via iDeal.

Contacteer ons

Meer weten over het behalen van een Motorrijbewijs Amsterdam? Bel 020-233 1259, stuur een Whatsapp naar 06 1882 7072 of mail ons via info@xpressrijopleiding.nl

 

Bel me terug Wij zijn gesloten, laat een bericht achter
Chat via WhatsApp