Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Voorwaarden GRATIS herexamen

Xpress Rijopleiding betaald je herexamen en jij de rijlessen

Wij streven naar hoge slagingskansen en tevredenheid voor onze kandidaten. Ondanks de huidige slagingskans van 91% lukt het ons echter niet altijd om iedereen in 1x te laten slagen. Mocht je na het aanschaffen van je starters lespakket nog steeds zakken, dan betalen wij jouw herexamen als jij investeert in minimaal 10x lesuren van 55 minuten! Op deze manier steek je het examengeld dat je bespaard in je rijlessen en slaag je de volgende keer.

Waarom 10 lesuren van 55 minuten?

Het is belangrijk om op niveau te blijven om de eerst volgende keer wel te kunnen slagen. Meestal zit er tussen de examens gemiddeld 5 weken wachttijd. In die tussentijd dien je voor regelmaat te zorgen en probeer je te werken aan je fouten. Hierdoor willen we dat je minimaal iedere week lest. Die 5 lesuren komen dus overeen met de 5 weken wachttijd die tussen de examens zit.

Ben ik verplicht om die 10 lesuren te nemen?

Natuurlijk niet. Wil je bijvoorbeeld maar 1 rijles van 110 minuten voor het herexamen, dan kan dat natuurlijk ook. Echter betaal je dan voor 1 rijles inclusief het examen 339 euro.

Het herexamen is enkel GRATIS als je 10x lesuren van 55 minuten aanschaft t.w.v. 450 euro. Het idee achter de GRATIS herexamen is dat je het examengeld dat je bespaart in je rijlessen steekt. Jij investeert in je rijlessen en wij betalen jouw dure CBR Rijexamen! Let op: Een van de lesuren gebruik je tijdens het herexamen.

Wat kosten de rijlessen voor het herexamen?

Onze losse lesuur tarief geldt voor alle rijlessen. Daarom mag je nog steeds een tarief blijven betalen van 45 euro per 55 minuten.

Hoe snel kan ik aan een herexamen komen?

De gemiddelde wachttijd voor een herexamen is bij het CBR ongeveer 5 weken. Dit komt door de forse drukte en geringe capaciteit bij het CBR. Is het noodzakelijk voor je om spoedig examen te regelen zonder wachttijd? Dan zijn daar mogelijkheden voor tegenover een toeslag van 49 euro.

Op hoeveel gratis herexamen(s) heb ik recht op?

Xpress Rijopleiding.nl werkt enkel met vakkundige rijinstructeurs die hun succes bij het examencentrum CBR hebben bewezen. Daarom geloven wij in onze kunnen. Wij zijn erachter gekomen dat onze  kandidaten meestal bij de 1e keer al slagen. In weinige gevallen is dit bij de 2e keer. Daarom betalen wij enkel 1x voor een herexamen. Heb je besloten om bij ons te stoppen en over te stappen naar een andere rijschool? Let er dan wel op dat je GRATIS herexamen komt te vervallen.