Slagingskans van 91%

Laagste prijs garantie

Afrijden zonder wachttijd

Online rijles programma

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen? Dan zit je goed bij Rijschool Xpress Amsterdam. Wij zijn gevestigd bij het Airport Businesspark in Lijnden. Wij verzorgen Scooter-, auto-, motor- en aanhanger rijopleidingen in Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Vanaf de eerste kennismaking wordt je gekoppeld aan een vaste rijinstructeur die je de gehele rijopleiding begeleidt. En wil je van rijinstructeur wisselen, dan zorgen we via onze digitale portaal dat je nieuwe rijinstructeur precies weet op welk niveau je was gebleven.

Scooter rijbewijs

Scooter rijbewijs halen

De scooter rijbewijs rijlessen van rijschool Xpress duren 110 minuten. Tevens is het mogelijk (als er beschikbaarheid is) om meerdere rijlessen achter elkaar in te plannen. Onze leerlingen kunnen de gehele planning online zelf regelen via ons rijschoolsoftware Mijn Xpress.

Hoeveel scootesrijlessen volgt men gemiddeld?

Wetenschappelijk is het in de praktijk bewezen dat beginnende leerlingen zonder rijervaring ongeveer 6 tot 10 uur nodig kunnen hebben om hun scooter rijbewijs te behalen. Leerlingen die al rijervaring hebben nemen natuurlijk veel minder rijlessen. Wil je ook weten hoeveel scootesrijlessen jij nodig hebt? Neem dan gerust een proefles van 55 minuten, zodat je een vertrouwelijk en uitgebreide advies krijgt. Daarna weet je ook gelijk welke lespakket het beste bij je past! Wij bieden een vrijblijvend proefrijles aan, dit is een intakerijles zonder enige verplichtingen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is enkel een moment voor de leerling om kennis te maken met de scootersfietsrijschool, rijinstructeur en de manier waarop onze scooter rijbewijs rijlessen worden verzorgd.

Welke lesbromfiets heeft rijschool Xpress?

Onze rijschool heeft de nieuwste Kymco Aglity’s. Dit zijn de meest gebruikte en geschikte bromfietsen voor leerlingen die nog hun scooter rijbewijs moeten behalen.

Heeft de rijschool eigen kleding beschikbaar?

Rijschool Xpress heeft motorkleding die tevens gedragen kunnen worden door bromfiets leerlingen. Denk hierbij aan haarnetjes, helmen, broeken en jassen in de meest gebruikte maten. Speciale maten zoals XS (en kleiner) of XXL (en groter) hebben we dus niet beschikbaar. Vanuit hygiënische oogpunt doet onze rijschool ook NIET aan schoenen en handschoenen.

Bij ons begin je direct al met rijden!

Tijdens de scooters proefrijles wordt er gemeten hoe vaardig een leerling is. Dit wordt gedaan door middel van de meest voorkomende handelingen in het verkeer, zoals;

  1. Wegrijden, stoppen
  2. Max. snelheid hanteren
  3. Halve draai linksom
  4. Halve draai rechtsom
  5. Remmingen

Deze handelingen worden uitgevoerd bij een geschikte rijles locatie. Je rijinstructeur stuurt je hier stapsgewijs naar een hoger niveau totdat de oefeningen zelfstandig uitgevoerd kunnen worden.

Vertrouwelijk advies geven en kostenindicatie is onze vak!

Aan de hand van de behandelde scooter rijbewijs lesonderwerpen kan de rijinstructeur je vertellen hoeveel scooter rijbewijs rijlessen je nodig hebt. Tot slot krijg je een overzicht van de gemiddelde rijopleidingskosten waar je ongeveer op kunt rekenen.

Word ik thuis opgehaald?

Nee, want de scooters staan altijd op kantoor. Elke scootersietsrijles begint en eindigt vanuit de locatie van Xpress Rijopleiding.nl aan de Tokyostraat 17-F, 1175 RB te Lijnden - Amsterdam Osdorp.

Meenemen naar de proefrijles

  1. Proefleskosten á €19,-
  2. Identiteitsbewijs

Voorbereiding op CBR theorie-examen

Er zijn 3 manieren waarop de leerlingen zich kunnen voorbereiden op het scooter rijbewijs theorie-examen, namelijk door middel van een;

  1. Theorieboek en USB-stick,
  2. Online theoriesysteem
  3. Klassikaal theoriecursus

Het meest gekozen variant is de 1 daagse klassikale theoriecursus.

Theorieboek

Rijschool Xpress werkt met het verkeersleermiddelenbedrijf VekaBest. De scooter theorieboek van VekaBest is het meest succesvolle theorieboek van Nederland. Het boek bevat alle onderwerpen van het CBR theorie-examen, in duidelijke taal en toegankelijke schrijfstijl. Tevens staat het boordevol foto’s en illustraties, waardoor de theorie voor je ‘tot leven’ komt. Dankzij de logische opbouw van dit scooter theorieboek krijg je de lesstof eenvoudig onder de knie. Hierdoor ga je ook goed voorbereid naar het CBR en heb je een uitstekende kans.

Over ons

Rijschool Xpress is in 2007 opgericht in Amsterdam als een alternatief voor de ouderwetse rijscholen waar leerlingen veel te veel rijlessen nodig hebben voor hun scooter rijbewijs. Wij staan voor innovatie en verantwoord ondernemen. Onze rijinstructeurs verdiepen zich constant in ontwikkelingen binnen onze rijschool branche. Daarnaast organiseren wij via onze motorclub Elif activiteiten om onze leerlingen te stimuleren, het beste uit zichzelf en de wereld om hen heen te halen.

Contacteer ons

Meer weten over het behalen van een scooter rijbewijs in Amsterdam? Bel 020-233 1259, stuur een Whatsapp naar 06-1882 7072 of mail ons via info@xpressrijopleiding.nl

 

 

Bel me terug Wij zijn gesloten, laat een bericht achter
Chat via WhatsApp